De Beleggingsillusie is vanaf vandaag te koop!

We ontkomen er niet aan. In deze tijd waarin er steeds meer mensen zelfstandig werken of ondernemer zijn, werknemers steeds minder pensioen bij hun werkgever opbouwen en de meeste mensen juist langer blijven leven, moeten we zelf de controle nemen over de opbouw en het behoud van ons vermogen.

Tegelijkertijd zwabbert de financiële industrie van schandaal naar schandaal, is de economie nog aan het kwakkelen en verbreekt de beurs inmiddels weer nieuwe records. Dus wat moet je nu doen en wie kun je nog vertrouwen? Wij zijn de afgelopen jaren op zoek gegaan naar antwoorden op die vragen.

In het boek De Beleggingsillusie staan de bevindingen van onze zoektocht. Daar horen de illusies, verleidingen en valkuilen bij, waarin we zelf jarenlang zijn getuimeld. Maar we beschrijven ook een oplossing, die er - goed verborgen - al jaren bleek te zijn. Sterker nog, verstandig beleggen is op dit moment makkelijker en goedkoper dan ooit.

We hebben geprobeerd dit allemaal zo duidelijk en een eenvoudig mogelijk op te schrijven. Voor mensen die twijfels hebben over hun vermogensbeheerder, de inrichting van hun beleggingsportefeuille, of zich afvragen of ze wel genoeg opzij zetten voor later en hoe ze dat het beste zouden kunnen doen.

We hopen dat je er wat aan hebt en horen graag wat je ervan vindt!

 

Marius en Jolmer

P.S. Ook als je de whitepaper al gelezen hebt is het - naar onze bescheiden en uiteraard volledige objectieve mening - zinvol om ook De Belegggingsillusie nog eens goed te bestuderen. Wij merkten zelf dat je de wijze lessen makkelijk vergeet!